Configuración de cookies

Qui som?

VIATGES CODISANS és una agència fundada per satisfer les necessitats dels nostres clients mes exigents. Des de la seva creació el 2016, i després d'una àmplia experiència en el sector dels viatges i autocars des del 2001 hem evolucionat adaptant-nos als canvis del sector i del viatger, donant tot un ampli ventall d'opcions per fer el vostre viatge de manera segura, divertida i vetllant perquè en tot moment tingueu el viatge desitjat. 

Amb nosaltres trobaràs a un agent que t'ajudarà per trobar la millor opció de viatge al millor preu possible. 

Posem la nostra àmplia experiència a la vostra disposició i donar-vos els nostres millors serveis tant a clients, amics, empreses i familiars que confïin amb nosaltres per les seves vacances o viatges d'empresa.

VIATGES CODISANS especialistes en tots vosaltres.

 

Quien somos?

VIATGES CODISANS es una agencia fundada para satisfacer las necesidades de nuestros clientes más exigentes. Desde su creación en 2016, y después de una amplia experiència en el sector de los Viajes y autocares desde el 2001 hemos evolucionado, y nos hemos adaptado a los cambios del sector y del viajero, ofreciendo un amplio abanico de opciones para vuestro viaje de la manera mas segura, divertida y cuidando al cliente para que tenga el viaje deseado.

 

Con nosotros encontraras a un agente que te ayudará a encontrar la mejor opción de viaje al mejor precio posible.

 

Ofrecemos nuestra amplia experiencia a vuestra disposición i daros nuestros mejores servicios, tanto a clientes, amigos, empresas y familiares que confien en nosotros para sus vacaciones o viajes de empresa.

 

VIATGES CODISANS especialistes en todos vosotros.